Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Συνένοχη η ελληνική κυβέρνηση στα εγκλήματα του Ισραήλ






Αφού κατήργησε το δημοκρατικό δικαίωμα στη διαδήλωση η κυβέρνηση του Μνημονίου, της ΕΕ και του ΔΝΤ, κατήργησε και την ελεύθερη ναυσιπλοΐα, ενώ ποινικοποιεί τη διεθνιστική αλληλεγγύη. Η κυβέρνηση Παπανδρέου και ο υπουργός Προστασίας του …Ισραήλ Χρ. Παπουτσής, υλοποιώντας κατά γράμμα τις απαιτήσεις του φασίστα Νετανιάχου, των ΗΠΑ και της ΕΕ, απαγόρευσαν τον απόπλου των σκαφών του Στόλου της Ελευθερίας, που θα μετέφεραν τρόφιμα και φάρμακα στην αποκλεισμένη Λωρίδα της Γάζας. Οι θλιβεροί συνεργάτες του κράτους – δολοφόνου του Ισραήλ έφτασαν στο σημείο να συλλάβουν και τον αμερικανό καπετάνιο του υπό αμερικανική σημαία σκάφους «Audacity of Hope»! Δικαιώνει κι αντιγράφει έτσι το περσινό έγκλημα του Ισραήλ, που έβαψε με αίμα τη Μεσόγειο, καταλαμβάνοντας με τη βία τα πλοία του Στόλου της Ελευθερίας.

 Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει ξεπεράσει πια κάθε όριο, στον αυταρχικό της βόρβορο. Αγοράζει χημικά (απαγορευμένα για χρήση μέσα σε πόλεις) όπλα από τους σιωνιστές τρομοκράτες του Ισραήλ, αντιγράφει τις μεθόδους καταστολής που χρησιμοποιούν κατά των Παλαιστινίων και τώρα παραβιάζει κάθε εθνική και διεθνή νομιμότητα απαγορεύοντας τον απόπλου των πλοίων για τη Γάζα. Είναι συνένοχη στα εγκλήματα που διαπράττει ο ισραηλινός στρατός κατοχής στη Γάζα στα πλαίσια του εμπάργκο που επέβαλε η ΕΕ.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την αθλιότητα αυτή. Καλεί τον ελληνικό λαό να κινητοποιηθεί για να εκφράσει τη διεθνιστική του αλληλεγγύη του στον αδελφό παλαιστινιακό λαό και για να απαιτήσει να φύγουν τα καράβια για τη Γάζα, να σπάσει ο αποκλεισμός, ελεύθερη Παλαιστίνη. 
Οι λαοί θα νικήσουν! Η αλληλεγγύη δεν σταματά.
Οι δολοφόνοι του Ισραήλ, οι ιμπεριαλιστές και οι συνεργάτες τους, με πρώτη την άθλια ελληνική κυβέρνηση, θα ανατραπούν.