Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Πάλη για την ανατροπή της κυβέρνησης Παπαδήμιου!

Δευτέρα 6/2: Συγκέντρωση 6.00 μ.μ. Πλ. Κλαυθμώνος - πορεία στη Βουλή
Τρίτη 7/2: Πανεργατική ΑΠΕΡΓΙΑ, συγκέντρωση 10.30 π.μ. Πλ. Κλαυθμώνος
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί την Δεύτερα 6 Φεβρουαρίου στις 6.00 μ.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος σε συγκέντρωση και στηρίζει το αγωνιστικό πρόγραμμα των σωματείων, συνελεύσεων, επιτροπών αγώνα. Καλεί μαζικά τους εργαζόμενους σε συμμετοχή στην Πανεργατική Απεργία της Τρίτης 7 Φεβρουαρίου, ως αρχή πανεργατικού ξεσηκωμού που απαιτεί κλιμάκωση άμεσα! Απεργιακή συγκέντρωση του Συντονισμού Πρωτοβάθμιων Σωματείων στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 10.30 π.μ. και πορεία στη Βουλή.
Με μαζικό πολιτικό αγώνα διαρκείας - με απεργίες, διαδηλώσεις, καταλήψεις, με κοινή αγωνιστική πρακτική όλων των μαχόμενων δυνάμεων. Ο οργανωμένος λαός, το εργατικό κίνημα και η νεολαία μπορούν να νικήσουν την ιερή συμμαχία τραπεζιτών-βιομηχάνων-εφοπλιστών-κυβερνήσεων-ΕΕ-ΔΝΤ. ΜΠΟΡΟΥΝ να σπάσουν τη δολοφονική συμφωνία, τα μνημόνια και τα ευρωσύμφωνα, να ρίξουν την κυβέρνηση του μαύρου μετώπου, για ψωμί- εργασία- δημοκρατία -απελευθέρωση από τα δεσμά κεφαλαίου-ευρώ-ΕΕ.

Η επαίσχυντη συμφωνία των κομμάτων της συγκυβέρνησης του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ να προχωρήσουν στο σφαγιασμό των μισθών, των συντάξεων, των κοινωνικών δαπανών ως δώρο στη Τρόικα, στους Τραπεζίτες, την ΕΚΤ, το ΔΝΤ και την ΕΕ για να εξασφαλιστεί η νέα δανεική σύμβαση-θηλιά στο λαιμό των εργαζόμενων και της νεολαίας πρέπει να ανατραπεί!