Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Η προκλητική επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα συνοδεύεται και από την προκλητικά αντιδημοκρατική απαγόρευση των διαδηλώσεων της Τρίτης 15 Νοέμβρη

Η προκλητική επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα συνοδεύεται και από την προκλητικά αντιδημοκρατική απαγόρευση των διαδηλώσεων της Τρίτης 15 Νοέμβρη.

Η "πρώτη φορά αριστερά" κυβέρνηση Τσίπρα ετοιμάζει φιέστες υποδοχής για τον πρόεδρο της μεγαλύτερης ιμπεριαλιστικής δύναμης στο κόσμο και καταστολή για τους χιλιάδες εργαζόμενους και νεολαίαους που θα διαδηλώσουν. Η δεξιά κατρακύλα αυτής της κυβέρνησης δεν έχει όρια. Ζηλέψανε τα κάλη της κυβέρνησης Σημίτη όταν στη προηγούμενη επίσκεψη Κλίντον επιτέθηκαν στους δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές που γέμισαν το κέντρο της Αθήνας με χημικά και ΜΑΤ. Όπως και τότε δεν μας σταμάτησαν, και η ιστορική εκείνη διαδήλωση το Νοέμβρη του 1999 έδωσε έμπνευση στο κίνημα έναντια στη σύνοδο του ΠΟΕ στο Σιάτλ 2 βδομάδες αργότερα, έτσι και σήμερα δεν πρόκειται να τα καταφέρουν.

Αντίθετα, θα ξεφτυλιστούν ακόμα μία φορά στα μάτια του λαού γιατί προτιμάνε τις αγκαλιές με τους ιμπεριαλιστές και στέλνουν τα ΜΑΤ απέναντι στους διαδηλωτές. Καμία απαγόρευση δεν πρόκειται να σταματήσει τις διαδηλώσεις! Να αρθούν τώρα όλες οι απαγορεύσεις! Αθήνα: πόλη ανοιχτή στους διαδηλωτές, στα κινήματα, στους πρόσφυγες και κλειστή για τους ιμπεριαλιστές. 

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΟΜΠΑΜΑ - ΟΛΟΙ/ΕΣ Τρίτη 15 Νοεμβρίου, στις 5 μμ., στο ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ!