Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Δελτίο Τύπου για τις διαδηλώσεις στις 15/11

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ χαιρετίζει τους χιλιάδες διαδηλωτές που κατέκλυσαν σήμερα το κέντρο της Αθήνας, αλλά και άλλων πόλεων, σπάζοντας στο δρόμο την τρομοκρατία και αμφισβητώντας μαχητικά τις κόκκινες γραμμές που έστησε η κυβέρνηση, για να προστατέψει τον εκπρόσωπο του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού Μπ. Ομπάμα.

Καταγγέλουμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που, ακολουθώντας τους προκατόχους της, προσπάθησε να μετατρέψει την Αθήνα σε νεκρή πόλη και εν τέλει επιστράτευσε τα ΜΑΤ, το ξύλο και τα χημικά για να διαλύσει τις διαδηλώσεις. Η καταστολή ειναι πια μόνιμος συνοδοιπόρος της αντιλαϊκής πολιτικης της κυβερνησης, απαραίτητη προυπόθεση για την εφαρμογή μιας πολιτικής που εξαθλιώνει τον λαό και οδηγεί τη χώρα σε επικίνδυνες περιπέτειες, υποταγμένη στα ιμπεριαλιστικά κέντρα.  

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί σε μαζική συμμετοχή στην πορεία του Πολυτεχνείου, Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, (προσυγκέντρωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ 3.00 μ.μ. Πλ. Κλαυθμώνος) και σε κλιμάκωση του αγώνα, μπροστά και στα απεργιακά ραντεβού στις 24/11 και 8/12 για την ανατροπή της αντεργατικής επίθεσης κυβέρνησης - ΕΕ - κεφαλαίου.

 ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ