Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Φωτό, από την προεκλογική συγκέντρωση στο Βύρωνα

Με την προεκλογική συγκέντρωση συζήτηση στο Βύρωνα, έληξε ο γύρος των προεκλογικών εκδηλώσεων σε Βύρωνα, Καισαριανή και Παγκράτι. Το κύριο χαρακτηριστικό αυτών των εκδηλώσεων ήταν η πολύ μαζική -σε σχέση με προηγούμενες εκδηλώσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ- συμμετοχή του κόσμου, πέρα από τα μέλη και τους φίλους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ! Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι στην προεκλογική συγκέντρωση /συζήτηση στο Βύρωνα συμμετείχαν γύρω στους 180 κατοίκους της περιοχής, ενώ αντίστοιχα στην Καισαριανή συμμετείχαν γύρω στους 100 κατοίκους και στο Παγκράτι 70-80 κάτοικοι. Να σημειώσουμε δε ότι,  σε 
Καισαριανή αλλά και Παγκράτι η τοπική κίνηση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ πραγματοποίησε για πρώτη φορά προεκλογική συγκέντρωση/συζήτηση.

Συνεπώς, οι δυνατότητες για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ αποδεικνύονται μεγάλες! Με πείσμα δίνουμε τη μάχη τα τελευταία 24ωρα, έτσι ώστε το μήνυμα της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς, το μήνυμα της λαϊκής οργής να φτάσει παντού! Μαύρο στα κόμματα του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, Καμμένος, Χρυσή Αυγή! Ψήφο στην Αριστερά και ειδικότερα στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ για να δυναμώσει η προοπτική της αριστερής, αντικαπιταλιστικής διεξόδου από την κρίση προς όφελος του λαού ακόμα και με την είσοδο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Βουλή!