Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Τετάρτη 15 Ιουλίου στις 8 μμ, συζήτηση στη Λαμπηδόνα με θέμα: «Μετά το δημοψήφισμα ΤΙ; Ο ρόλος και η θέση των κινημάτων και της κοινωνίας».

Ενημερώνουμε ότι το κάλεσμα γράφτηκε ΠΡΙΝ την υπογραφή του 3ου μνημονίου από την κυβέρνηση! 

Στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, ο ελληνικός λαός είπε ένα σαφές και μεγάλο ΟΧΙ. Με δεδομένα τόσο τις συνθήκες μέσα στις οποίες έγινε το δημοψήφισμα (κλειστές τράπεζες, capital control κλπ), όσο και την γενικότερη τρομοκρατία της εγχώριας και της ευρωπαϊκής ελίτ (μέσω των πειθήνιων φερέφωνων που σφετερίζονται την δημοσιογραφική ιδιότητα), το ΟΧΙ του ελληνικού λαού σηματοδοτεί την απόρριψη όλων των μνημονιακών πολιτικών μέχρι σήμερα. 

Οι τωρινές ταλαντεύσεις και δραματικές υποχωρήσεις της ελληνικής κυβέρνησης δεν μπορούν παρά να μας γεμίζουν με μεγάλη ανησυχία, ως προς το ΠΩΣ εκτιμήθηκε εν τέλει η σαρωτική και ξεκάθαρη άρνηση του λαού, στο να παραδώσει δήλωση εθελοδουλείας στην ΕΕ και την ντόπια ελίτ.

Για τον λόγο αυτό, πήραμε την πρωτοβουλία ως Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα και διοργανώνουμε την Τετάρτη 15 Ιουλίου στις 8 μμ., δημόσια συζήτηση στην Λαμπηδόνα με θέμα: «Μετά το δημοψήφισμα ΤΙ; Ο ρόλος και η θέση των κινημάτων και της κοινωνίας».

αρχικές τοποθετήσεις:
  • Σταύρος Σταυρίδης (καθηγητής ΕΜΠ)
  • Παναγιώτης Μαυροειδής (μέλος της Πρωτοβουλίας "Διαγραφή του χρέους ΤΩΡΑ")
  • Σεραφείμ Σεφεριάδης (επίκουρος καθηγητής Παντείου)