Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Κοινωνικό - Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα: Απολογισμός του μονοήμερου αλληλεγγύης στους εργαζόμενους/απεργούς της "Ελληνικής Χαλυβουργίας"

Δελτίο Τύπου 5 Δεκεμβρίου 2011

Το ολοήμερο αλληλεγγύης στους απεργούς εργαζόμενους της "Ελληνικής Χαλυβουργίας" που διοργάνωσε το Κοινωνικό - Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στη Λαμπηδόνα, στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία! 

Αναλυτικότερα, η πολύ μεστή και ενδιαφέρουσα συζήτηση χαρακτηρίστηκε από μαζικότητα (συμμετείχαν γύρω στα 100 άτομα) και κράτησε πάνω από δύο ώρες. Συνολικά όλην την ημέρα από το πρωϊ έως και τη συναυλία αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε μετά τη συζήτηση, πέρασαν πάνω από 200 άτομα από τον χώρο της Λαμπηδόνας!  Ο απλός κόσμος του Βύρωνα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Κοινωνικού - Πολιτιστικού Κέντρου και έτσι συγκεντρώσαμε το ποσό των 600 ευρώ και περίπου 100 σακκούλες τρόφιμα, τα οποία και τα παραδώσαμε στους απεργούς. Συνεχίζουμε την έκφραση της αλληλεγγύης στην απεργία των Χαλυβουργών. Η νίκη τους θα είναι νίκη όλων των εργαζομένων, θα είναι νίκη όλου του λαού μας!

 
Νίκη στην απεργία των εργαζομένων της "Ελληνικής Χαλυβουργίας"!
 
Όλοι για έναν και ένας για όλους!