Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Όλοι στο συλλαλητήριο των συνδικάτων, Πέμπτη 19/9 Πλ.Δαβάκη - Νίκαια

6.00 μμ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ -ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙ ΝΙΚΑΙΑΣ

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ χαιρετίζει τις μεγαλειώδεις αντιφασιστικές διαδηλώσεις που έγιναν χτες σε όλη την Ελλάδα. Καταγγέλλει τις εκατοντάδες αναίτιες προσαγωγές και συλλήψεις και συνολικά το όργιο κρατικής βίας σε όλη την Ελλάδα, που οδήγησε στο να χάσει το μάτι του ένας νέος άνθρωπος στην -από ευθεία βολή δακρυγόνου! Φαίνεται ότι υπάρχουν ένστολοι χρυσαυγίτες που βγήκαν να στηρίξουν τους ομοϊδεάτες τους. Όχι βέβαια ότι έλειψαν και οι κανονικοί χρυσαυγίτες, οι συνένοχοι του δολοφόνου, που σαν παρακρατική συμμορία έδρασαν μέσα από τις τάξεις της αστυνομίας, πετώντας πέτρες στο συγκεντρωμένο πλήθος, όπως αποκάλυψαν βίντεο και φωτογραφίες. (δείτε το βίντεο του info-war https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fH9CLuJNmtE)

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στηρίζει και συμμετέχει στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο που οργανώνουν δεκάδες σωματεία και μαζικοί φορείς σήμερα το απόγευμα στις 6 στην πλατεία Δαβάκη, στο Περιβολάκι Νίκαιας.

Καλεί κάθε σωματείο και μαζικό φορέα να πάρει απόφαση συμμετοχής στο απογευματινό συλλαλητήριο. Να καταγγείλει τη συμμορία των εγκληματιών χρυσαυγιτών και την κυβέρνηση που με την αντιλαϊκή, ρατσιστική και βαθιά αντιδημοκρατική πολιτική της, με τις θεωρίες των «δύο άκρων», που εξισώνει την αντίσταση του κινήματος και της αριστεράς με του ναζί φονιάδες, τη θρέφει και την στηρίζει.

ΤΟ ΜΑΖΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑΣ-ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ-ΕΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ.