Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Τα πρακτικά της συνεδρίασης της Περιφέρειας Αττικής για την Siemens με όλα τα ντοκουμέντα

Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική 

Φέρνουμε σήμερα στη δημοσιότητα τα επίσημα πρακτικά της συνεδρίασης του Περιφεειακού Συμβουλίου Αττικής, μαζί με όλα τα έγγραφα που δείχνουν την προσπάθεια του Χρ. Καραμάνου και της Ρ. Δούρου να προχωρήσουν –παρά τις αντίθετες υπηρεσιακές εισηγήσεις- στην ανάθεση αυτή, ήδη από το φθινόπωρο του 2014. 

Στις 16/7/2015 πραγματοποιήθηκε η 24η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, όπου συζητήθηκε η επερώτηση της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική για την προσπάθεια της Περιφέρειας Αττικής να προχωρήσει σε ανάθεση στη Siemens, αντί να ακυρώσει τον σχετικό (φωτογραφικό) διαγωνισμό που είχε ξεκινήσει η Διοίκηση Σγουρού. Φέρνουμε σήμερα στη δημοσιότητα τα επίσημα πρακτικά της συνεδρίασης, μαζί με όλα τα έγγραφα που δείχνουν την προσπάθεια του Χρ. Καραμάνου και της Ρ. Δούρου να προχωρήσουν –παρά τις αντίθετες υπηρεσιακές εισηγήσεις- στην ανάθεση αυτή, ήδη από το φθινόπωρο του 2014. 

Στη συνεδρίαση αυτή, μεταξύ άλλων, η Ρ. Δούρου τόνισε: «Δεν υπάρχει κανενός είδους πρόθεση να τιμωρηθεί κάποιος υπάλληλος της Περιφέρειας Αττικής για να εξαγνιστούμε όλοι οι υπόλοιποι. (…) Δεν έχουμε ανάγκη ως διοίκηση να πάρουμε τη σκυτάλη είτε από λογικές ρεβανσιστικές προς πολιτικού αντιπάλου είτε προς ανίσχυρους δημοσίους υπαλλήλους. Αυτό σας το διαβεβαιώ». Ένα μήνα μετά, η Ρ. Δούρου ξεκίνησε ΕΔΕ κατά των υπαλλήλων και αργότερα τους ξαπόστειλε με δυσμενή μετακίνηση. Πάνω από όλα η συνέπεια λόγων και έργων σε αυτή τη Διοίκηση!

Τα πρακτικά είναι εδώ: https://www.scribd.com/doc/295301553/24%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%A0%CE%95%CE%A3%CE%A5-2015 

Για τη δίωξη των υπαλλήλων εδώ http://anticapitalist-attiki.blogspot.gr/2015/08/siemens.html και εδώ http://anticapitalist-attiki.blogspot.gr/2015/11/siemens.html