Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Κάτω τα χέρια από τις καταλήψεις!

Για μια ακόμη φορά σε μέρες κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων η κυβέρνηση επιχειρεί να περάσει ένα κλίμα "πυγμής" ακολουθώντας κατά πόδας τις αλησμόνητες τακτικές του Α. Σαμαρά. Τώρα σειρά πήραν καταλήψεις στέγης και χώροι στέγασης προσφύγων και μεταναστών!

Έτσι λοιπόν, σήμερα το πρωί, η κυβέρνηση πήρε την απόφαση να στείλει τα ΜΑΤ στη Βίλα Ζωγράφου και στη κατάληψη στέγασης προσφύγων στην οδό Αλκιβιάδου 9.Στην περίπτωση της Βίλας Ζωγράφου προσήχθησαν άτομα που έσπευσαν στο χώρο. Στην περίπτωση της Αλκιβιάδου 127 πρόσφυγες (μεταξύ των οποίων και 37 παιδιά) που είχαν βρει στέγη σε αυτήν, μεταφέρθηκαν στο κτίριο της Υπηρεσίας Μεταναστών στην Πέτρου Ράλλη στο δρόμο προς κάποιο στρατόπεδο συγκέντρωσης.

Η νέα μνημονιακή επέλαση θα συνοδεύεται και με μεγάλη ένταση του αυταρχισμού. Τα συμφέροντα του κεφαλαίου πρέπει να επιβληθούν ολοκληρωτικά και βίαια σε όλα τα επίπεδα, απέναντι σε όλους, απ’ όπου κι αν προέρχονται, τους εργαζόμενους στην χώρας μας, την νεολαία, τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Οι εργαζόμενοι της χώρας μοιράζονται κοινά συμφέροντα και βρίσκονται αντιμέτωποι με σκληρές επιθέσεις από τον ίδιο αντίπαλο. Αυτό το γεγονός είναι που θα πρέπει να τους συνέχει και να τους βρει να αγωνίζονται εναντίον των επιθέσεων που κοινά δέχονται ενωμένοι.
  • Άμεση απελευθέρωση των συληφθέντων
  • Η Βίλα Ζωγράφου ανοιχτή για όλους - όλες
  • Κάτω τα χέρια από τις καταλήψεις προσφύγων και ελεύθερων χώρων
  • Οι πρόσφυγες στις πόλεις και όχι σε στρατόπεδα συγκέντρωσης
Καλούμε σε:
  1. διαδήλωση τη Δευτέρα 13/03 με συγκέντρωση στις 18:00 στη πλατεία Γαρδένια
  2. διαδήλωση το Σάββατο 18/03 με συγκέντρωση στις 15:00 στην Ομόνοια